Seline1
Seline2
previous arrow
next arrow

Metamorfose massage

Robert Saint John ontdekte dat de reflexzone van de wervelkolom de pre-natale periode weerspiegelt. Door dit reflexgebied te behandelen, kunnen blokkades die voor de geboorte zijn ontstaan, herkend en losgelaten worden. De levenskracht die tijdens de pre-natale periode werd geblokkeerd, komt dan weer vrij waardoor verandering van binnenuit mogelijk wordt. Gaston Saint Pierre werkte de techniek verder uit en gebruikte de naam metamorfose techniek, in het Nederlands werd dat vertaald met metamorfose massage. Bij een metamorfose massage is de houding, de instelling van de beoefenaar belangrijk.

Door met aandacht aanwezig te zijn en zich niet te richten op klachten, symptomen en het resultaat van de behandeling werkt hij als een katalysator.
Bij een metamorfose massage is de beoefenaar – als de aarde – zonder oordeel en zonder verwachtingen aanwezig. Het doel van de behandeling is de levenskracht in de cliënt vrij te maken zodat deze kan worden wie hij in wezen is.

Een metamorfose massage kan door iedereen overal en altijd worden toegepast. Het gaat erom ruimte te geven aan de cliënt, zodat deze in volle vrijheid van binnenuit kan veranderen.

De behandeling
Metamorfose massage is een eenvoudige, zachte methode die leidt tot bewustwording,
genezing en spirituele groei. Een behandeling bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten,de handen en het hoofd. De combinatie van massage van voeten, handen en hoofd maakt dat u heldere inzichten krijgt in uzelf uw handelen en uw leven.

Waarom hoofd, voeten en handen?

  • Hoofd – staat voor denken
  • Voeten -staat voor bewegen
  • Handen– staat voor doen

Metamorfosemassage is geschikt voor iedereen
Een metamorfosemassage is geschikt voor iedereen die klachten heeft en niet weet wat er mee te doen.
Het is ook geschikt voor iedereen die wil opruimen