Seline Beerens

Mijn naam is Seline Beerens, sinds juni 2008 ben ik gediplomeerd reflexzone therapeut en ben ik gestart met mijn eigen praktijk. De 4 jarige beroepsopleiding heb ik gevolgd aan het Kosmos Instituut te Eindhoven. Door de jaren heen heb ik mij onder meer gespecialiseerd in Zwangerschapsreflexologie, Fertiteitsreflexologie, Oncoreflex, Zenuwreflexzone (NR),Transformational Cupping en verbroken verbinding massage.

Mijn visie

Samen met de cliënt te werken aan het terugvinden van hun eigen kracht en zelf genezend vermogen. Het is belangrijk dat de cliënt bereidt is aan zichzelf te willen werken en dat er zodoende op een natuurlijke wijze bijdrage gegeven wordt aan het herstellen van de balans tussen lichaam en geest.  In mijn praktijk werk ik met twee pijlers:

  1. De therapeutische interventie van (zenuw) reflexzone.
  2. De begeleiding van de cliënt om de pijn te leren begrijpen, af te bouwen en te streven naar een functioneel herstel.

Seline reflexzone therapie is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT). Dit betekend dat ik een gedegen opleiding op HBO niveau heb afgerond en dat de praktijk voldoet aan allerlei eisen op het gebied van privacy, persoonlijke integriteit, hygiëne en praktijkinrichting.

Verder zijn de therapeuten die bij de VNRT  zijn aangesloten verplicht aan bijscholingsdagen per jaar te volgen en collegiaal contact via intervisie en visitatie te onderhouden. Daarnaast staat de praktijk ingeschreven in het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complete Zorg (RBCZ)

Voor meer informatie over Seline Reflexzone Therapie