Nieuws September 2017

 

Internationale week van de reflexzone therapie 2017 

De internationale week van de reflexzone therapie staat dit jaar in het teken van ‘omgaan met pijn’. In de week van 17 tot 24 september zal aan dit thema door vele reflexzonetherapeuten extra aandacht worden besteed.

Reflexzone therapie en Omgaan met pijn 

Reflexzone therapie is een behandelmethode die zeer positief kan werken in het proces om het lichaam meer in balans te brengen. Reflexzone therapie stimuleert het herstel van het natuurlijk evenwicht in het lichaam waardoor je lijf weer evenwichtig gaat functioneren. Hierdoor kunnen pijnklachten verminderen, waardoor de kwaliteit van leven kan verbeteren. Een reflexzone therapeut neemt de tijd voor je en heeft aandacht voor zowel het lichamelijke als emotionele welbevinden.

Vergoeding van reflexzone behandelingen 

De kosten van de reflexzone therapie worden voor een groot gedeelte vergoed

door de ziektekostenverzekeraars (mits aanvullend verzekerd). Seline is aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT waardoor de reflexzonebehandelingen voor vergoeding in aanmerking komen.

Vooraf aanmelden 

Meer informatie over reflexzonetherapie en Omgaan met pijn is te verkrijgen bij Praktijk Seline Reflexzone therapie(info@reflexzone-seline.nl of 06-51954941) of indien je wil inschrijven voor een kennismakingsbehandeling. Let op de plaatsen zijn beperkt.